divendres, 3 de maig del 2013

Índia

Bon dia blocaires! Aquesta setmana ens hem decidit per viatjar fins l'Índia, un país ple de cultures, colors i olors exòtics. En aquest gran país hem provat multitud de coses i entre totes elles el Lassi. Et deixem aquí la recepta de les postres que més ens va agradar (era un dels pocs que no picaven jajajaja) Esperem que us agradi.

El Lassi és una beguda tradicional de l'Índia feta a base de iogurt. Es beu fred ja que té un gran poder refrescant. El Lassi pot ser dolç o salat, aquest últim de vegades està condimentat amb comí i pebre. També hi ha el Lassi que afegeix a la seva composició fruites com el plàtan, el mànec o la papaia. Aqui us deixem els ingredients necessaris i la elaboracions:
Ingredients:
• 1 tassa de iogurt natural
• 1/2 tassa de llet
• 1 tassa de mango picat i pelat
• 4 culleradetes de sucre, al gust 
• Una mica de cardamom mòlt



Passos:
1. Posi el mànec, el iogurt, la llet, el sucre i el cardamom en una liquadora i barregi durant 2 minuts.
2. Servir en copes individuals. Es pot empolvorar amb una mica de cardamom.
3. Lassi es pot conservar a la nevera per 24 hores
Esperem que us hagi agradat la recepta, aquí us deixem una fotito del resultat i una foto nostra en el Taj Mahal, un lloc sagrat i impressionant.

1 comentari: