El Lassi és una beguda tradicional de l'Índia feta a base de iogurt. Es beu
fred ja que té un gran poder refrescant. El Lassi pot ser dolç o salat, aquest
últim de vegades està condimentat amb comí i pebre. També hi ha el Lassi que
afegeix a la seva composició fruites com el plàtan, el mànec o la papaia. Aqui
us deixem els ingredients necessaris i la elaboracions:
• 1 tassa de iogurt natural
• 1/2 tassa de llet
• 1 tassa de mango picat i pelat
• 4 culleradetes de sucre, al gust
• Una mica de cardamom mòlt
• Una mica de cardamom mòlt
Passos:
1. Posi el mànec, el iogurt, la llet, el sucre i el cardamom en una
liquadora i barregi durant 2 minuts.
2. Servir en copes individuals. Es pot empolvorar amb una mica de cardamom.
3. Lassi es pot conservar a la nevera per 24 hores
Esperem que us hagi agradat la recepta, aquí us deixem una fotito del
resultat i una foto nostra en el Taj Mahal, un lloc sagrat i impressionant.
Estube en la índia el año pasado y me encantó la gastronomía del país!
ResponElimina