divendres, 3 de maig del 2013

República dominicana



Hola, holita amiguets! L'altre dia veient la tele vam veure unans platges paradisíaques i ens entro antull, així que cojimos les maletes i ens vam anar volant cap Repúbica dominicana. Aquest país està ple de platges verges, amb sorra blanca i aigua cristal · lina. La gent és molt amable i fins i tot vam poder cuinar la recepta que us presentem avui amb una dona que vam conèixer. Ens va explicar que l'origen dell plat que és presentem avui són unes tortitas que provenien d'un altre país i que recbien el nom de Jonhy cakes, que amb el temps ha anat evolucionant fins donar-nos els Yanniqueques.
Ingredients:
• Farina 1/2 k
• Aigua 250 cc
• Pols per Enfornar 1 cda
• Ous 2
• Sal 2 cdas
• Mantega 1 1/2 cda
• Oli d'oliva 1/2 cda
• Oli per fregir
• Sal gruixuda
• Sucre
• Canyella
Passos:
1. Col · locar tots els ingredients en un recipient, barrejar fins que estigui es formi una massa homogènia.
2. Després, fer pastes petits i deixar reposar durant 15 minuts.
3. Col · locar les pastes en una mesada i, amb un corró, estendre cadascun, fins a formar discos fins.
4. Amb una forquilla, punxar els discos perquè no s'inflin.
5. fregir en abundant oli calent fins a daurar per ambdós costats.
6. Ruixar alguns discos amb sal gruixuda i altres, amb una barreja preparada de sucre i canyella.
A nosaltres ens ho van servir a l'hora del berenar amb una mica de xocolata ... mmm boníssim. Esperem que us agradi, i aqui us deixem una foto perquè rabieu amb els nostres morenos!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada